Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 * .........Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Τη λύση της Αυστραλίας, λόγω της οικονομικής κρίσης, εξετάζουν οι Έλληνες.

Δεύτερη μετανάστευση Ελλήνων στην Αυστραλία

Τη λύση της Αυστραλίας, λόγω της οικονομικής κρίσης, εξετάζουν οι Έλληνες. Η δεύτερη μετανάστευση, αυτή τη φορά δεν θα γίνει όπως τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες, αλλά με τη μεσολάβηση της ελληνικής κοινότητας.

Τη λύση της Αυστραλίας, λόγω της οικονομικής κρίσης, εξετάζουν οι Έλληνες.

Η δεύτερη μετανάστευση, αυτή τη φορά δεν θα γίνει όπως τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες, αλλά με τη μεσολάβηση της ελληνικής κοινότητας, η οποία γνωρίζει τις ανάγκες και τις προοπτικές που υπάρχουν και προσπαθεί να βοηθήσει όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην μακρινή ήπειρο.


Ήδη, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας έθεσε το θέμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία στο γραφείου του ομοσπονδιακού υπουργού Μετανάστευσης, κ. Κρις Μπόουεν, ο οποίος, όπως τους είπε, θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες μαζί τους, για να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες.

Το υπερωκεάνιο «ELLINIS» που συνέδεσε το όνομά του με τη μεταπολεμική μετανάστευση των Ελλήνων στην Αυστραλία.
Το υπερωκεάνιο «ELLINIS» που συνέδεσε το όνομά του με τη μεταπολεμική μετανάστευση των Ελλήνων στην Αυστραλία.
Μία από τις πρώτες οικογένειες Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας.
Μία από τις πρώτες οικογένειες Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας.Επίσης, η Ελληνική Κοινότητα έχει ήδη συστήσει πολυπολιτισμική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς σε μεταναστευτικά θέματα και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα καλέσει και αντιπροσώπους παροικιακών οργανώσεων και άλλους ενδιαφερόμενους για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των προτάσεων προς την κυβέρνηση, δίνοντας έτσι έναν παμπαροικιακό χαρακτήρα στην όλη προσπάθεια.

Παράλληλα, το γραφείο της Κοινότητας συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με εξειδικευμένους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αυστραλία και οι ειδικότητες των οποίων ικανοποιούν τις προϋποθέσεις του υπουργείου Μετανάστευσης.

Ακόμη, έχει επαφές με ανώτερα στελέχη ειδικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, εξετάζοντας τις δυνατότητες απασχόλησης εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα, και οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ορισμένα επαγγέλματα.
*από την εφημ. ¨ΕΘΝΟΣ" 21.4.2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις