Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 * .................Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εξελέγη ο νέος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ


Ειδήσεις



Φωτογραφία Ahepa








Τον νέο Πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ, της μεγαλύτερης Ελληνοαμερικανικής οργάνωσης που αριθμεί περισσότερα από 3 εκατ. μέλη, έλληνες και φιλέλληνες, επέλεξαν οι συμμετέχοντες στο 89ο ετήσιο συνέδριο της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι.
Στο πηδάλιο της σημαντικότερης Ελληνοαμερικανικής οργάνωσης, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, θα βρίσκεται ο καθηγητής Γιάννης Γροσσομανίδης.
Ο κ. Γροσσομανίδης είναι μέλος της ΑΧΕΠΑ τα τελευταία 27 χρόνια και έχει υπηρετήσει στο παρελθόν σε ηγετικές θέσεις της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και δύο θητειών που διετέλεσε ως Επίτιμος Αντιπρόεδρος και Επίτιμος Γραμματέας.
Κατά την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Πρόεδρο ο Γιάννης Γροσσομανίδης τόνισε ότι «Είναι πραγματική τιμή να επιλεγώ Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι αντιμετωπίζουμε αρκετές προκλήσεις. Οι Ελλάδα και τα αδέρφια μας εκεί βιώνουν μια οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, η Κύπρος πιέζεται να προβεί σε διακανονισμό, η δεινή κατάσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου παραμένει και οι ανάγκη για εθελοντική προσφορά στις κοινότητες μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ».
Συνεχίζοντας ο κ. Γροσσομανίδης επεσήμανε ότι «περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψω μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης και τα μέλη μας σε ολόκληρο τον κόσμο για να ξεπεράσουμε αυτές τις προκλήσεις, να θέσουμε νέους στόχους και να διατηρήσουμε την ΑΧΕΠΑ στο σταθερό δρόμο που έχουν χαράξει οι προκάτοχοι μου με προσήλωση στην αποστολή μας».
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Ρόουντ Άϊλαντ με πτυχίο στη φαρμακολογία, εργάζεται στην περιοχή ως φαρμακοποιός, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών του Ρόουντ Άϊλαντ για ένα έτος.
Είναι μέλος της ορθόδοξης εκκλησίας της Αγίας Τριάδας στο Νόργουιτς, οι γονείς του και οι δύο είναι μέλη της ΑΧΕΠΑ, ενώ η αρραβωνιαστικιά του Άννα-Ελένη Παναγάκος ανακηρύχτηκε Γενική Γραμματέας της οργάνωσης γυναικών, Κόρες της Πηνελόπης, που είναι θυγατρική της ΑΧΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις