Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 * .................Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Συγκέντρωση για την Ελλάδα στη Μελβούρνη, στις 21 Απριλίου: «Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει»

   Κοινωνία   

Συγκέντρωση για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση διοργανώνεται στις 21 Απριλίου στη Μελβούρνη, στα πλαίσια της καμπάνιας “Αφήστε την Ελλάδα να αναπνεύσει”.




Η συγκέντρωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Μελβούρνης (Trades Hall), με ομιλητές πολιτικούς και εκπροσώπους των εργατικών συνδικάτων της Αυστραλίας, ενώ θα παρουσιαστεί και μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης. Θέμα της συγκέντρωσης είναι ο αγώνας της Ελλάδας για εθνική και οικονομική κυριαρχία την δύσκολη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας, όπου καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη σύναψη μιας δίκαιης συμφωνίας με τους εταίρους της.
 Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ο οικονομολόγος Διαμαντής Ρόρρης, επικεφαλής της εκστρατείας Australian-Greek Solidarity Campaign, υπό την αιγίδα της οποίας είναι και η συγκέντρωση αυτή, η σκηνοθέτης Ανα Κόκκινου, ο ομοσπονδιακός βουλευτής και υπαρχηγός των Πρασίνων, Adam Bandt, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων Αυστραλίας (ACTU) Ged Kearney και ο πρόεδρος του Αυστραλιανού Συνδικάτου Εργατών Μετάλλου Andrew Dettmer. 
Θα παρουσιαστεί μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλη Κόκκινου, καθώς και εκπροσώπου της Ελληνικής κυβέρνησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.00 μμ, την Τρίτη 21 Απριλίου, στο Trades Hall, στη γωνία των οδών Lygon και Victoria, στο κέντρο της Μελβούρνης. 

Πηγή:
http://arkades-diasporas.blogspot.gr/2015/04/21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις