Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
.Καλά Χριστούγεννα...Merry Christmas....Joyeux Noël....................* *ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 * .........Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
..........................................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…......…."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Τελευταίες Ειδήσεις

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

ΚΑΝΑΔΑΣ / Εικαστική έκθεση "Ελλάδα Παντού" - Παρουσίαση Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"

Εικαστική έκθεση "Ελλάδα Παντού" στον Καναδά / Παρουσίαση Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Υπουργείο Εξωτερικών).
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού" διοργανώνει εικαστική έκθεση στο Μόντρεαλ του Καναδά από Τετάρτη 4, μέχρι και Κυριακή 8 Μαίου 2016, και προσκαλεί εικαστικούς δημιουργούς από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν με έργα τους.

Συγκεκριμένα, τα έργα θα παρουσιαστούν σε εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ σε επιλεγμένο κοινό -Έλληνες και Καναδούς - με ενδιαφέρον για τον Ελληνικό Πολιτισμό. Επίσης θα παρουσιαστούν σε γκαλερίστες και σε διοργανωτές εκθέσεων, με προγραμματισμένες επαφές δικτύωσης.
Στόχος της προβολής είναι να συμβάλλει στην εξωστρέφεια της σύγχρονης Ελληνικής εικαστικής δημιουργίας, παρουσιάζοντας στο τοπικό κοινό πρωτοεμφανιζόμενους ή/και ανερχόμενους καλλιτέχνες και δημιουργώντας, ταυτόχρονα καλλιτεχνικό και αγοραστικό ενδιαφέρον για τα έργα Τέχνης που θα παρουσιαστούν καθώς και τους εικαστικούς δημιουργούς τους.
Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η Παρασκευή 1η Απριλίου 2016.
Στη δράση αυτή μπορούν να συμμετάσχουν μόνο επίτοιχα έργα (πίνακες, αγιογραφίες, φωτογραφίες, πυρογραφίες, κλπ).
Η μέγιστη διάσταση για κάθε έργο ορίζεται στα 50×70 εκ., και το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1,5 κιλό.
Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι 170€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%), διαμορφώνεται ανά διάσταση έργου, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα και περιλαμβάνει εκτελωνισμό, συσκευασία, μεταφορά, ανάρτηση, προώθηση, δικτύωση, προβολή στα ΜΜΕ, πώληση (πιθανώς), επανασυσκευασία και επιστροφή των έργων.


Διάσταση έργουΚόστος συμμετοχής
24×3060 €
30×30 / 30×4090 €
40×40 / 40×50 / 40×60170 €
50×50 / 50×60195 €
50×70210 €
Μετά την πώληση, όλο το ποσό αποδίδεται στο δημιουργό μετά την εκκαθάριση του (συνήθως 40 μέρες μετά). Όμως, με σκοπό της ενίσχυσης της Ελληνικής Κοινότητας, θα παραχωρηθούν σε αυτή 10% από το καθαρό έσοδο των πωλήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες και διαδικασία-κόστος συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του εικαστικού τμήματος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού" κ. Γιώργο Γουρλά να δηλώσετε συμμετοχή εδώ ή επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο
g.gourlas@elladapantou.com Κινητό 695 1924738 Τηλεφωνικό κέντρο 211 8003248 ΦΑΞ 211 8007028
Σε ότι αφορά την παρουσίαση του Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού", η ακριβής ημερομηνία και ώρα, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθούν εντός του 1ου δεκαπενθήμερου του Απριλίου.

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου