Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 * .........Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή διοργανώνει το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριου

"Ηρθε η ώρα για εμάς τους Απόδημους Έλληνες
να κάνουμε κάτι πιο πρακτικό και ωφέλιμο για την πατρίδα”.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή διοργανώνει το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριου που διοργανώνει το Κέντρο Οικουμενικός Ελληνισμός στην Αθήνα 7-8-9-10 Ιουλίου 2011.Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 ο Εμπορικός Διευθυντής του Ελληνο-Αυστραλέζικου Επιμελητηρίου της Μελβούρνης κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος είχε συνάντηση στην Αθήνα στα γραφεία του Κέντρου με τον Πρόεδρο του «Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού» Σταύρο Πανουσόπουλο, τον ειδικό σύμβουλο κ. Μπαρκάτσα Ελευθέριο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Συνεδρίου κ. Δαρειώτη Βίβιαν.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν το Συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το προσεχή Ιούλιο. Φυσικά ενημερώθηκε για τις μεγάλες δραστηριότητες του Οικουμενικού Ελληνισμού που επί 16 χρόνια δραστηριοποιείται τόσο στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων όσο και με τον Ελληνισμό της Διασποράς.
Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕλληνοΑυστραλέζικου Επιμελητηρίου και αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για το έργο τους δήλωσε τα εξής: “ Μένω εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητες σας! Είχα ενημερωθεί από τις συνεργάτιδες σας στην Αυστραλία κ.κ. Petty Soublis και Varvara Karanikolas αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι κατανόησα πλήρως το εθνικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Οικουμενικός Ελληνισμός”.
Στη συνέχεια αφού αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες του Συνεδρίου που είναι οι συναντήσεις face-to-face και οι επιχειρηματικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις ελληνικών επιχειρήσεων δήλωσε τα εξής: “ Εκτιμώ ότι η σκέψη σας είναι στη σωστή κατεύθυνση ώστε το Συνέδριο να είναι ουσιαστικό και παραγωγικό. Έχουμε συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια αλλά θεωρούμε αυτό το ποιο ολοκληρωμένο. Το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria θα συμμετάσχει στο Συνέδριο αυτό με πολυπληθή αποστολή τόσο γιατί πιστεύουμε ότι θα ωφεληθούμε επιχειρηματικά αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για εμάς τους Απόδημους Έλληνες να κάνουμε κάτι πιο πρακτικό και ωφέλιμο για την πατρίδα”.
Ο κος Ηλιόπουλος απεδέχθη την πρόταση του Προέδρου να είναι και εκ των ομιλητών του Συνεδρίου ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο για την απόφαση του να τιμηθεί και στο πρόσωπο του ο επιχειρηματικός κόσμος της Μελβούρνης με τον “Χρυσούν Στέφανον” του “Οικουμενικού Ελληνισμού”.
Συναντήθηκε με τον Εμπορικό Διευθυντή του, κο. Ηλιόπουλο Γιώργο ( Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria ).
Ο κος. Ηλιόπουλος επικρότησε τη πρωτοβουλία του Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού και τόνισε ότι το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριο είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσουμε τη διμερή συνεργασία και να ενισχύσουμε τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μας και για να βρούμε καινούργιες προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Αυστραλίας. Στην κατεύθυνση αυτή θα ήθελα να προσκαλέσω τους Αυστραλούς επιχειρηματίες να ρίξουν μία πλησιέστερη ματιά στην ελληνική αγορά όπου μπορούν να βρουν κατάλληλους εταίρους για επιχειρηματική συνεργασία και να δημιουργήσουν κερδοφόρες εταιρίες επιχειρηματικού κεφαλαίου (ventures).
«Είμαστε διαθέσιμοι να συμβάλλουμε. Η Ελλάδα αποτελεί ευκαιρία για επενδύσεις. Εμείς οι ομογενείς έχουμε πάθος για τον τόπο μας και τελικά θα αλλάξουν τα πράγματα» επισήμανε, ανακοινώνοντας ότι το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria θα συμβάλλει σε αυτή τη προσπάθεια , συμμετέχοντας με πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή ομογενών επιχειρηματιών από την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις