Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 * .................Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ολοκλήρωση Γενικών Ομοσπονδιακών Εκλογών του Καναδά 4 υποψήφιοι, Ελληνικής καταγωγής






Τορόντο, 5 Μαΐου 2011

Α.Π. ΣΑΕ-ΚΑΝΑΔΑΣ/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση Γενικών Ομοσπονδιακών Εκλογών του Καναδά


Την περασμένη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκαν με αυξημένη προσέλευση πολιτών στις κάλπες οι 41ες Γενικές Ομοσπονδιακές Εκλογές στον Καναδά.

Οι εκλογές αυτές, πέραν της σημασίας τους για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, είχαν επιπλέον ενδιαφέρον για την ελληνική ομογένεια καθώς στον εκλογικό αγώνα συμμετείχαν μεταξύ άλλων 10 υποψήφιοι Ελληνικής καταγωγής.

Νικητής των εκλογών αναδείχτηκε το Κόμμα των Συντηρητικών του Καναδά (Conservative Party of Canada) με αρχηγό τον Πρωθυπουργό κ. Stephen Harper που συγκέντρωσε το 40% περίπου του συνόλου των ψήφων και εξέλεξε 167 βουλευτές από τους συνολικά 308 που απαρτίζουν το Καναδικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

Με πολύ περηφάνια και χαρά ανακοινώνουμε ότι εκ των συμμετεχόντων Ελληνικής καταγωγής υποψηφίων έλαβαν την λαϊκή εντολή να συμμετέχουν στη νέα σύνθεση του Κοινοβουλίου 4 υποψήφιοι, οι οποίοι με σειρά εκλογής κομμάτων είναι ο κ. Tony Clement στην Περιφέρεια Parry Sound-Muskoka και ο κ. Costas Menegakis στην Περιφέρεια Richmond Hill από το Κόμμα των Συντηρητικών του Καναδά (Conservative Party of Canada), η κα Niki Ashton στην Περιφέρεια Churchill από το Κόμμα των Νεοδημοκρατών του Καναδά (New Democratic Party of Canada) και ο κ. Jim Karygiannis στην Περιφέρεια Scarborough-Agincourt από το Κόμμα των Φιλελευθέρων του Καναδά (Liberal Party of Canada).

Εκ μέρους του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΣΑΕ της Περιφέρειας Καναδά ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια στους νέους βουλευτές μας και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Από το Γραφείο Τύπου ΣΑΕ Περιφέρειας Καναδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις