Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 * .................Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

''Τουρισμός'' μιάς εβδομάδας Παν. Κουρουμπλή, με εννέα (9) συνοδούς, στις ΗΠΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ // ΘΕΜΑΤΑ

''Τουρισμός'' μιάς εβδομάδας Παν. Κουρουμπλή, με 9 συνοδούς, στις ΗΠΑ

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα αφιχθεί στην Νέα Υόρκη, Τετάρτη βράδυ 14 Mαρτίου '18. Την επόμενη ημέρα θα συναντηθεί με το Συμβούλιο ενός ναυτικού... ''κλάμπ'', με την επωνυμία ''AMERICAN P&I CLUB'', ενώ άλλη συνάντησή του δεν προβλέπεται.
Την επόμενη ημέρα το πρωί (Παρασκευή, 16 Μαρτίου) αναχωρεί γιά Τάμπα Φλόριδα, όπου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, υποθέτουμε γιά την παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται Κυριακή 18 Μαρτίου, στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς.
Αργά Κυριακή βράδυ, επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, όπου την Δευτέρα 19 Μαρτίου, θα παραστεί σε εορταστική εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου στο Μπρούκλυν και θα υπογράψει ''μνημόνιο συνεργασίας'' του AEN 'Yδρας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού), με το Sunny Maritime College.
Γιά την Τρίτη και την Τετάρτη (20 και 21 Μαρτίου '18), δεν υπάρχει οτιδήποτε στο πρόγραμμα του υπουργού και της 9μελούς συνοδείας του. Την Τετάρτη, αργά το βράδυ, η αποστολή αναχωρεί γιά επιστροφή στην Αθήνα.
Στην συνοδεία του υπουργού, υπάρχουν 4 σύμβουλοι και 5 του Λιμενικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επαφές με Λιμενικό ΗΠΑ ή με οτιδήποτε που να σχετίζεται με ναυτιλία, δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή. Αυτό πιστοποιεί ότι πρόκειται γιά... ''τουριστική'' επίσκεψη, αφού ''λεφτά υπάρχουν''.

Σημ.: Κάτι τέτοια γεγονότα, έχουν αναγκάσει τους Ομογενείς ΗΠΑ να αποκαλούν δημόσια 'Ελληνες υπουργούς, ''ασυνείδητους γαϊδουροτουρίστες''

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις