Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 * .........Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή διοργανώνει το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria για το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 ο Εμπορικός Διευθυντής του Ελληνο-Αυστραλέζικου Επιμελητηρίου της Μελβούρνης κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος είχε συνάντηση στην Αθήνα στα γραφεία του Κέντρου με τον Πρόεδρο του «Κέντρου Οικουμενικού Ελληνισμού» κ. Σταύρο Πανουσόπουλο, τον ειδικό σύμβουλο κ. Μπαρκάτσα Ελευθέριο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Συνεδρίου κ. Δαρειώτη Βίβιαν.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν το Συνέδριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το προσεχή Ιούλιο. Φυσικά ενημερώθηκε για τις μεγάλες δραστηριότητες του Οικουμενικού Ελληνισμού που επί 16 χρόνια δραστηριοποιείται τόσο στην προώθηση των εθνικών μας θεμάτων όσο και με τον Ελληνισμό της Διασποράς.
Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕλληνοΑυστραλέζικου Επιμελητηρίου και αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για το έργο τους δήλωσε τα εξής: “ Μένω εντυπωσιασμένος από τις δραστηριότητες σας! Είχα ενημερωθεί από τις συνεργάτιδες σας στην Αυστραλία κ.κ. Petty Soublis και Varvara Karanikolas αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι κατανόησα πλήρως το εθνικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Οικουμενικός Ελληνισμός”.
Στη συνέχεια αφού αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες του Συνεδρίου που είναι οι συναντήσεις face-to-face και οι επιχειρηματικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις ελληνικών επιχειρήσεων δήλωσε τα εξής: “ Εκτιμώ ότι η σκέψη σας είναι στη σωστή κατεύθυνση ώστε το Συνέδριο να είναι ουσιαστικό και παραγωγικό. Έχουμε συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια αλλά θεωρούμε αυτό το ποιο ολοκληρωμένο. Το Hellenic Australian Chamber of Commerce & Industry of Victoria θα συμμετάσχει στο Συνέδριο αυτό με πολυπληθή αποστολή τόσο γιατί πιστεύουμε ότι θα ωφεληθούμε επιχειρηματικά αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για εμάς τους Απόδημους Έλληνες να κάνουμε κάτι πιο πρακτικό και ωφέλιμο για την πατρίδα”.
Ο κος Ηλιόπουλος απεδέχθη την πρόταση του Προέδρου να είναι και εκ των ομιλητών του Συνεδρίου ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο για την απόφαση του να τιμηθεί και στο πρόσωπο του ο επιχειρηματικός κόσμος της Μελβούρνης με τον “Χρυσούν Στέφανον” του “Οικουμενικού Ελληνισμού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις