Η Φωτό Μου
Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή

*
news for Greeks and Greece from the World * Editor: Panos S. Aivalis, journalist * email: panosaivalis2@gmail.com*
...................................* *ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 * .................Καλημέρα στον απανταχού Ελληνισμό *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. ειρήνη, αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας. Αναστάσιος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ -
.....................................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

…....."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"…..

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - NOT EVEN MY NAME




Not Even My Name is the unforgettable story of Sano Halo's survival of the death march at age ten that annihilated her family-as told to her daughter, Thea-and the poignant mother-daughter pilgrimage to Turkey in search of Sano's home seventy years after her exile.

Δεν έχει ακόμη και το όνομά μου είναι η αξέχαστη ιστορία της επιβίωσης Sano Halo για την πορεία θανάτου στην ηλικία δέκα που εκμηδένισαν την οικογένειά του-όπως είπε στην κόρη της, Thea-και το οδυνηρό προσκύνημα μητέρας-κόρης στην Τουρκία σε αναζήτηση των ετών στο σπίτι εβδομήντα Sano μετά την εξορία. Thea Halo είναι συγγραφέας και ζωγράφος που έχει βραβευτεί για την ποίηση και δοκίμιά της, και έχει εκθέσει έργα της σε γκαλερί στη Νέα Υόρκη και αλλού. Ζει στη Νέα Υόρκη. Sano Halo είναι αποδέκτης του βραβείου του Διοικητή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για την τελειότητα, προς τιμήν της Ιστορίας Μήνα των Γυναικών, «Γιορτάζοντας Γυναίκες τόλμη και διορατικότητα».

"Στην αφήγηση επική ιστορία της μητέρας της επιβίωσης και απόλυτο θρίαμβο στην Αμερική, Thea Halo έχει γράψει ένα σημαντικό βιβλίο για ένα μεγάλο βαθμό άγνωστη ιστορία: τη γενοκτονία των Ποντίων στα χέρια της τουρκικής κυβέρνησης στα χρόνια που ακολούθησαν Παγκόσμιο Πόλεμο Thea συγκλονιστική πορτρέτο Halo της μητέρας της αντηχεί με μεγάλα ηθικά ζητήματα που μας επηρεάζουν όλους. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταίες Ειδήσεις